Blijf Fit

© 2020 zwemvereniging Blijf Fit

Webmaster Jan Kiel

Bericht van onze voorzitter Rob de Vos

Hallo lieve zwem vrienden en vriendinnen.

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat het Covid 19 virus bij ons de kop op stak en een ieder allerlei beperkingen oplegde. Er is het afgelopen jaar meer dan voldoende over gesproken en geschreven dus daar ga ik niet aan meedoen. Wij weten inmiddels  waar we ons aan moeten houden om de gezondheid van ons zelf en onze medemens te kunnen beschermen. Ik denk dat ik de gedachte van ons allemaal vertolk als ik zeg dat door de sluiting van het zwembad er een enorm gemis is ontstaan om lekker te kunnen zwemmen en elkaar te treffen. De manier waarop het personeel het zwemmen had geregeld was , vond ik , een prima oplossing. Maar helaas !

Het alternatief om fit te blijven is dus door te wandelen, fietsen en b.v. 's morgens aan Nederland in beweging deel te nemen op t.v.

Gelukkig gaan we het voorjaar in met hopelijk veel mooi weer en met  lekkere temperaturen.

We beginnen met de paasdagen , dus als het gaat,  trek er op uit . Ook buiten in de natuur kun je familie treffen en voldoende afstand bewaren.

Wij als bestuur hopen dat het ondanks alles een voor een ieder een gezond en voorspoedig jaar gaat worden, waarin we elkaar weer gaan zien , waar dan ook.

Namens het bestuur,  de wens " Blijf gezond ".

Rob de Vos, Vz