Blijf Fit

Kamper Zwemvereniging voor Ouderen

© 2018 zwemvereniging Blijf Fit

Webmaster Jan Kiel

Vergeet u niet voor 1 december 2018 op te zeggen als u uw lidmaatschap wilt beëindigen?

De openingstijden voor het banenzwemmen op maandag zijn inmiddels gewijzigd:u kunt nu ook vanaf 7:00 uur -13:30 uur uw baantjes zwemmen in het wedstrijdbad!

Op vrijdagmorgen is van 11:30 - 13:30 uur zowel het wedstrijdbad als het doelgroepenbad geopend.

Het bestuur heeft besloten om het reisje dit jaar niet door te laten gaan in verband met de geringe belangstelling. De kosten worden bij deelname van minder dan 40 personen namelijk te hoog. Daarnaast is er tijdens de ledenvergadering een stemming geweest; er bleek te weinig animo te zijn voor het jaarlijks reisje.

Op woensdag 11 januari 2017 is het nieuwe zwembad ‘de Steur ‘ feestelijk geopend. Het bestuur van Blijf Fit is daarbij aanwezig geweest.

Voor onze leden zal het de eerste tijd best wel wennen zijn: een korter bad van 25 meter, andere douches, geen warme baden en aparte baden die niet gelijktijdig open zijn. Daarentegen hebben we er wel een modern en mooi zwembad voor teruggekregen.

We hopen dat iedereen weer met veel plezier gaat zwemmen, want bewegen is goed voor ons!

Mocht u echter uw lidmaatschap willen beëindigen dan moet dit voor 1 december van het lopende kalenderjaar doen, schriftelijk of per mail; doet u dit niet dan bent u voor 2018 uw lidmaatschapsgeld van € 12,50 verschuldigd.