Blijf Fit

Kamper Zwemvereniging voor Ouderen

© 2020 zwemvereniging Blijf Fit

Webmaster Jan Kiel

Op 1 februari 2019 bestond onze vereniging 45 jaar. Dit jubileum hebben we met veel leden gevierd op 5 februari na onze jaarlijkse ledenvergadering.

Tijdens de vergadering werd er in de pauze een verloting gedaan en rond 17:30 uur werd het feestbuffet geopend. Het geheel werd opgeluisterd met vrolijke muziek.

Het nieuwe zwembad is sinds 2 januari 2017 in gebruik genomen. Voor u als lid betekende dat dat u uw oude smartcard kosteloos kon laten omzetten op uw naam mits u uw lidmaatschap kaart liet zien.

Voor € 42,70 werden er 11 zwem beurten opgezet (*wel even opletten dat er ook daadwerkelijk 11 op komen te staan).

In verband met de corona konden we helaas weinig en zelfs soms niet, gebruik maken van het zwembad om baantjes te trekken. We kunnen er weinig aan veranderen maar zitten er wel bovenop om goede informatie te krijgen van het zwembad. Helaas hebben we veel van die info zelf uit de media moeten halen. We blijven het contact onderhouden, meer kunnen wij niet doen. Ook het zwemmen is heel anders geworden, drie of vier personen per baan, bepaalde tijden, reserveren.. Desondanks komen er af en toe nog leden zwemmen maar ons ledenaantal zakt gestaag. Blijf gezond en kom zwemmen, bewegen is immers goed voor ons!

Vergeet u niet voor 7 december 2020 op te zeggen als u uw lidmaatschap wilt beëindigen?