Blijf Fit

Kamper Zwemvereniging voor Ouderen

© 2019 zwemvereniging Blijf Fit

Webmaster Jan Kiel

Op 1 februari 2019 bestaat onze vereniging 45 jaar. Dit jubileum gaan we met alle leden vieren op 5 februari na onze jaarlijkse ledenvergadering.

Tijdens de vergadering zal er in de pauze een verloting zijn en rond 17:30 uur wordt het feestbuffet geopend. Het geheel zal worden opgeluisterd met vrolijke muziek.

Dit jaar (2019) mogen we al 2 nieuwe leden verwelkomen, helaas hebben er voor 2018 ook 6 leden bedankt als lid. Twee leden zijn in 2018 helaas overleden. Totaal komen we op 101 leden die nog met plezier hun baantjes zwemmen.

Oproep: volgens de statuten moet ons bestuur uit minimaal 5 bestuursleden bestaan. Afgelopen jaar hebben we met 4 personen gedraaid omdat er geen aanmeldingen waren. Toch doen we weer een beroep op u, we zijn op zoek naar een bestuurslid die ook kan omgaan met de computer. De huidige bestuursleden hebben al zitting voor een tweede periode dus vervanging is zeker nodig!

Het kost niet zo veel tijd.

Het nieuwe zwembad is sinds 2 januari 2017 in gebruik genomen. Voor u als lid betekende dat dat u uw oude smartcard kosteloos kon laten omzetten op uw naam mits u uw lidmaatschap kaart liet zien.

Voor € 41,65 worden er nu 11 zwem beurten opgezet (*wel even opletten dat er ook daadwerkelijk 11 op komen te staan).

Zie voor gewijzigde openingstijden voor het ‘baantjes’ zwemmen de website van zwembad de Steur.

Vergeet u niet voor 1 december 2019 op te zeggen als u uw lidmaatschap wilt beëindigen?