Blijf Fit

Kamper Zwemvereniging voor Ouderen

© 2018 zwemvereniging Blijf Fit

Webmaster Jan Kiel

Het nieuwe zwembad is sinds 2 januari 2017 in gebruik genomen. Voor u als lid betekent dat dat u uw oude smartcard kosteloos kan laten omzetten op uw naam mits u uw lidmaatschap kaart

(lila kaartje)  voor 2017 laat zien. Voor € 39,60 worden er dan 11 zwem beurten opgezet (*wel even opletten dat er ook daadwerkelijk 11 op komen te staan).

Zie voor gewijzigde openingstijden voor het ‘baantjes’ zwemmen de website van zwembad de Steur.

Dit jaar mogen we al 13 nieuwe leden verwelkomen, helaas hebben er voor 2018 al 13 leden bedankt als lid. Totaal komen we dan op 118 leden die nog met plezier hun baantjes zwemmen.

Vergeet u niet voor 1 december 2017 op te zeggen als u uw lidmaatschap wilt beëindigen?

Zwermbad de Steur